Webbdesign

Sex steg från en lyckad webbplats

Drivved webbyrå har hjälpt många företag med webbproduktioner och webbdesign. Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster så som webbdesign, logotyp design och grafiska profiler. Vi har stora kunskaper inom webbdesign och sökoptimering, vilket gör att våra sidor är mycket bra anpassad för sökmotorerna.

1. Kostnadsfri konsultation

Vi går tillsammans igenom vad syftet med webbplatsen, vilken tidsram sidan skall vara klar och vad för resultat ni vill uppnå. Vilka funktioner som skall ingå så som bildspel, social media, texter, bilder med mera. Efter mötet återkopplar vi och ser om något mer kommit upp efter vårt samtal. Efter det så skickas en offert med ett fast pris på vad som ingår för webbplatsen.

2. Projektstart

Accepterar ni underlaget för offerten, kan vi snabbt komma igång med webbdesignen. Här kommer vi bolla olika idéer för hur webbplatsen skall se ut. När vi känner oss mer än nöjda kan vi komma igång med att skapa själva webbplatsen.

3. Publiceringsverktyget WordPress

Nu börjar själva webbplatsen ta sin form. Man kan nu navigera runt på sidan och få en uppfattning på den slutliga produkten.

Vi har valt att använda oss av publiceringsverktyget WordPress, när vi skapar er webbplats. Det för att verktyget är gratis att använda sig av, och man slipper onödiga månadskostnader som många andra dyra webbyråer använder sig av. WordPress är dessutom extremt sökmotorvänlig och sidan indexeras, syns på, Google väldigt snabbt.

4. Texter och bilder

Många av våra kunder skriver gärna sina texter själv och tillhandahåller egna bilder som de vill ha med på siten. Gör våra kunder det så konsulterar vi med kunden innan texterna publiceras på sidan. Det eftersom vi vill att våra kunders texter skall bli så bra sökoptimerade mot sökmotorerna som möjligt.

Skulle det kanske vara ett nystartat företag eller att man behöver nya eller mer texter hjälper vi er med det, lika så med bilder. Här ser vi till att allt skall bli klart när det gäller webbplatsen innan vi går vidare.

5. Lansering och utbildning

Nu lanseras sidan. Sidan lägg ut ”live” på Internet, under företagets valda domännamn. Med alla våra hemsidor ingår en 2 timmars utbildning på hur man skall sköta sin webbplats på bästa sätt och hur man uppdaterar texter, bilder och webbsidor. Man får även en liten ”lat hund” i fall det skulle bli förmycket information på en gång.

6. Uppföljning

Vi följer upp alla kunder och ser så att allt funkar som är utlovat i offerten.

INTRESSEARD?

KUL, ta då kontakt med oss via formuläret, mail eller varför inte ringa oss på 0707 – 860 224!