Vad vi gör

Som en heltäckande webbyrå erbjuder vi ett stort utbud av tjänster såsom webbdesign, logotyper, profilering och grafisk design. Vi har stor kunskap inom webbdesign och sökoptimering, vilket gör att våra sidor är mycket bra anpassad för Google. Du kan läsa vidare om hemsida för företag.

Hemsidor

Vi på Drivved hjälper dig med att bygga webbplatser och hemsidor, med unik design. Vi försöker tillmötesgå våra kundersbehov och önskemål med smarta lösningar.

WordPress

Vi jobbar mycket med CMS:et, WordPress. Det är gratis att använda, lätt att lära sig och det gör det lätt får våra kunder att underhålla och uppdatera sina webbplatser själva och våra kunder slipper onödiga kostnader. Läs vidare om CMS.

Uppdatering av webbplatser

Hinner ni inte med att uppdatera er webbplats så mycket som ni hoppades eller vill? Vi hjälper er med underhåll och uppdatering av er hemsidan och/eller blogg. Vad är ett CMS (Publiceringsverktyg)?

Webb för mobiltelefon

Har ni en befintlig hemsida som behövs göras om för mobil användning? Kontakta oss så skall vi försöka hjälpa er på båsta sätt för att få en användarvänlig hemsida för mobilen.

 

Sökoptimering

När vi designar en hemsida har vi alltid sökoptimering i våra tankar. Eftersom vi vill att sidan skall synas och rankas bra på de olika sökmotorerna så som Google, Yahoo och Bing. Läs mer om sökoptimering…

Logotyp- och grafisk design

Grafisk identitet är ett företags- eller produktens namn. Den kan bestå av en logotyp, förpackningar, specifika färger och typsnitt . Vi hjälper företag med att skapa unika logotyper och grafiska identiteter.

Service och support

Skulle ett problem uppstå, eller att ni har några frågor så går det alltid att ta kontakt med oss om de funderingar som ni har på mail och på telefon. Det är bara ringa och fråga oss!